nem okoz fennakadást

2019.05.30. 16:00

Visszatér az éjszakai futás Balatonfüredre!

Két év szünet után ismét éjszakai futásnak ad otthont a tóparti város. A szombati, teltházas eseménynek lapunk a névszponzora.

Horváth Gábor

Megtelt a nevezők listája, mintegy hétszázan vesznek részt a szombaton rendezendő Napló Csillagfényes Füred elnevezésű éjszakai futóversenyen.

Baranyai Máté főszervező lapunknak elmondta, két év szünet után tér vissza a város programkínálatába az éjszakai futás. Fontos, hogy az idei rendezvény nem érint főútvonalat, azaz nem okoz plusz terhet a hétvégi balatonfüredi közlekedésben.

A versenyközpont a Kisfaludy Galériánál lesz, a résztvevők pedig a Balaton-parton, jelentős részt a Tagore sétányon futnak.

Az esemény 17 órakor kezdődik a gyermekeknek szánt programokkal: a kicsik is futnak, majd 18.30-as kezdettel interaktív műsorokra invitálják őket a szervezők.

A nagyok 19.45-től melegítenek, 20.15-kor pedig rajtolnak a felnőtt futamok. Az indulók nyolcad-, negyed-, vagy félmaratont teljesítenek. Az eredményhirdetés 23.30-kor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában