Köszöntés családi körben

2019.06.26. 07:00

A kilencvenéves várpalotai Ilonka néni jó egészségnek örvend

Kilencvenedik születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte fel Majlinger Györgynét a napokban Campanari-Talabér Márta polgármester és Ignácz Anita Éva jegyző.

Szendi Péter

születésnapos Majlinger Györgyné otthonában fogadta Campanari-Talabér Márta polgármestert (a kép jobb szélén) és Ignácz Anita Éva jegyzőt

Fotó: Szendi Péter Dániel/Napló

A Rákóczi Telepi Tagiskola szomszédságában, egy takaros lakásban, családja társaságában fogadta a város vezetőit Ilona néni, akinek virágcsokorral és miniszteri emléklappal, valamint egy Várpalotáról szóló könyvvel kedveskedtek a vendégek. A kilencven évvel ezelőtt a Győr melletti Nyúlon Keszler Ilona néven született ünnepelt örömmel mesélt életéről a polgármesternek és a jegyzőnek.

Elmondta, néhai édesapja várpalotai születésű, innen a kötődés a városhoz. Ilona néni fiatal lány volt, mikor családjával, köztük öt testvérével visszaköltöztek Várpalotára.

születésnapos Majlinger Györgyné otthonában fogadta Campanari-Talabér Márta polgármestert (a kép jobb szélén) és Ignácz Anita Éva jegyzőt Fotó: Szendi Péter Dániel/Napló

A jó egészségnek és szellemi frissességnek örvendő szépkorú asszony a mai napig rendszeresen főz, ugyanis saját bevallása szerint csak a házi kosztot kedveli. Két gyermeke született, akik eddig két unokával és négy dédunokával ajándékozták meg. Férje 1985-ben hunyt el, azóta egyedül él, ám nem magányosan. Családja rendszeresen látogatja, különösen szeret velük vásárolni járni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában