végre napsütés

2019.06.03. 10:54

Kiderítettük, mit terveztek olvasóink június első hétvégéjére

Arról kérdeztük olvasóinkat, mit terveznek az első napsütéses hétvégén júniusban.

A válaszadók 17%-a veszprémi városnéző túrát jelölt meg programként. Ezen nehéz csodálkozni, a város telis-tele van apró szépségekkel, és helyekkel amelyek akkor is új arcukat mutatják, ha egész életünkben itt éltünk.

Holtversenyt ért el a következő két opció.

Olvasóink 21%-a tervez mihamarabbi balatoni fürdőzést. Ehhez már nem is kell túlzottan bátornak lenni. Bár nem a nyári szezon langyos vize fogad, az idokep.hu szerint Balatonakalinál már 20°C a magyar tenger hőfoka.

A Káli-medencébe piknikezni ugyancsak szavazóink 21%-a indult. Akár az ásványvizéről híres Kékkút közelében, akár Köveskál mellett terítjük le a lepedőnket, biztosak lehetünk abban, hogy a panoráma tökéletessé tesz bármilyen étkezést.

A szavazatok közel fele, 41%, érkezett az utolsó felsorolt lehetőségre, a bakonyi kirándulásra. Nem gyakorlott túrázóknak sem okoz gondot a terep, és a kivételesen gazdag flóra gyönyörű látványt nyújt a végre ránk mosolygó napsütésben. A magasabb fekvés, és az erdők oltalma miatt, a későbbi nagy nyári hőségben is tökéletes hétvégi célpont lehet.

 

A szavazatok megoszlása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában