Autócsodák a várnál

2019.06.25. 07:00

Várpalotára látogatott a Rolls-Royce Club Hungary csapata

A város nevezetességeivel ismerkedtek, egy helyi klubtag meghívására.

Szabó Péter Dániel

Németh László klubelnök (kalapban) mutatja be négykerekű autócsodáját az érdeklődőknek Várpalotán

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A patinás brit autómárka rajongóit tömörítő egyesület az egyik várpalotai tag meghívására érkezett a városba, hogy megismerjék annak múltját, illetve szépségeit.

Németh László klubelnök (kalapban) mutatja be négykerekű autócsodáját az érdeklődőknek Várpalotán Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

– Padányi Illés barátunk nagyon szerette volna megmutatni nekünk a várost. Már mi is terveztük egyébként, hogy ellátogatunk Várpalotára, s nagyon örülünk annak, hogy itt lehetünk – mondta el kérdésünkre Németh László, a Rolls-Royce Club Hungary elnöke.

A Várpalota szívében található Thury-várban, valamint a Nagy Gyula Galériában Oláh Tibor várkapitány kalauzolta a csoportot, de a mutatós autócsodákkal érkező csapat tagjai a Trianon Múzeumba is ellátogattak. A gyönyörű négykerekűeket a városlakók is megcsodálhatták, hiszen a tagok a vár előtt parkoltak le a kultikus kocsikkal.

A Rolls-Royce Club Hungaryt 2011-ben alapították, hivatalosan azonban csak 2012-ben jegyezték be az autós baráti társaságként működő egyesületet. A klub az autók és különösképpen a brit márka iránti rajongásról, a kellemes programokról, és az egymást segítő, baráti társaságról szól, vallják a tagok, akik a jövőben szeretnék a Rolls-Royce-ok és a Bentley-k iránt rajongókat minél szélesebb körben felkutatni, s táborukat folyamatosan növelni, a márka presztízsének megőrzése és a vele kapcsolatos tévhitek eloszlatása mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában