Ők építették a jelent

2019.10.04. 11:00

Az időseknek mondtak köszönetet Herenden

Idősek napi rendezvényt tartottak október 1-jén a Pesovár Ernő Művelődési Központban. A vidám műsorokkal tarkított kis ünnepségen Csótai Csilla alpolgármester mondott köszöntőt.

Molnár Sándor

Színpadon a Winners egyesület táncosai Fotó: Molnár Sándor/Napló

Fotó: Molnár Sándor/Napló

– Ilyenkor kimondjuk azt, amit az év többi napján csak érzünk magunkban és éreztetünk önökkel. Kimondjuk, hogy köszönjük a példamutatást, a bölcsességet, az átadott tapasztalatokat, a féltést, a törődést, a gondoskodást és fáradozást. Ma kimondjuk, de bízom benne, hogy a hétköznapokon érzik és tapasztalják, hogy tényleg hálásak vagyunk. Bízom benne, hogy minden középkorú és fiatal tudja és elfogadja, hogy a mi világunk apáink, nagyapáink, anyáink és nagyanyáink életével kezdődött. Felépítették számunkra azt a jelent, amiben mi nevelhetjük fel az új nemzedéket – fogalmazott az alpolgármester.

Színpadon a Winners egyesület táncosai Fotó: Molnár Sándor/Napló

A köszöntőt követően színpadra léptek a 2003-ban Veszprémben alakult Winners Versenytánc Egyesület ifjú táncosai, majd a Szó és Kép Színpad társulatának előadásában Rejtő Jenő A biztosíték című bohózatát láthatták az ünnepség résztvevői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában