önök szavaztak

2019.10.28. 11:00

Így tervezik őszi szabadságukat olvasóink

Alig kezdődött el az iskola, máris itt az őszi szünet, ami ismét döntés elé állítja a szülőket: vegyenek-e ki szabadságot erre az időszakra?

Persze, jó lenne a gyerekkel otthon maradni ilyenkor, és olvasóink 11 százaléka abban a szerencsés helyzetben van, hogy ezen a héten az egész család együtt pihenhet.

Szintén 11 százalék választotta azt az opciót, miszerint maradék szabadságát inkább az év végére, az ünnepekre tartogatja, hiszen nemsokára jön a téli szünet is.

Olvasóink ötöde, 21 százalék, ha az egész hetet nem is, de pár napot a szünidőből mindenképpen a gyerekkel tölt, ők minden bizonnyal a „jut is, marad is” elv jegyében próbálják elosztani szabadságukat az őszi és téli szünet között.

A legtöbben (57 százalék) sajnos azok vannak, akik különböző okok miatt nem tehetik meg, hogy szabadságra menjenek, remélhetőleg náluk a nagyszülők, rokonok be tudnak segíteni a srácok felügyeletébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában