sufni, pofi és bendegúz

2019.11.19. 11:00

Bemutatunk három veszprémi cicát, akik szerető gazdira vágynak

Az Állatvédő Egyesület Veszprém már több, mint 25 éve adományokból menti meg az altatásra, vagy örökös magányra ítélt állatok életét.

Horváth László

Forrás: pixabay.com

Az alábbiakban három cicát mutatunk, akik már régóta várnak egy békés, meleg otthonra.

Sufni a szatymazi horrortanyáról kimenekített utolsó három cica egyike. Közel öt éves, oltott, ivartalanított, fekete kandúr. Sufni eleinte fújt, morgott, csapkodott, puffogott, nagyjából mindent csinált, csak véletlenül se menjen senki a közelébe. Mára egy doromboló, ennivalót kézből szépen elvevő, kedvesen nyávogó kandúrocska lett. Már simogatható, de még benne van a bizonytalanság. Ismerkedni vele a menhelyen, nyitvatartási időben lehet.

Sufni
Fotó: Állatvédő Egyesület Veszprém

Pofi vörös kölyök kandúr, három hónapja vár gazdira. Tűri a simit, és önfeledten játszik – ha azt hiszi, nem látják. Élősködő mentesítése megtörtént, jó állapotban van, nem sovány. Az oltási program befejeztével költözhet is leendő családjához.

Pofi
Fotó: Állatvédő Egyesület Veszprém

Bendegúz pár napos korában került befogadóhoz, testvérei már gazdára találtak. Bendi nyugodt természetű cica, nem az a túlpörgős. Más cicákkal gond nélkül kijön. Bendike szívesen időzik Kitty közelében, nagy a szerelem köztük. Kitty a főnök, de Bendi ezt egy cseppet sem bánja. Mindketten nyugodt természetű cicák. Együtt keresnek gazdit.

Bendegúz
Fotó: Állatvédő Egyesület Veszprém

A cicákkal kapcsolatban érdeklődni a menhely elérhetőségein lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában