hagyományteremtés

2019.11.25. 07:00

Megbecsülik Sáska szépkorú lakóit

A településen első ízben, hagyományteremtő szándékkal rendezték a köszöntőt a szépkorúaknak a Megbecsülés esten a kultúrházban.

Tóth B. Zsuzsa

Sáskán első ízben szólt a köszöntő a szépkorúaknak. Az eseményből hagyományt teremtene az önkormányzat

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

A meghívottak közül több mint hatvan elfogadta az invitálást, az ünnepelteket Horváth Bence polgármester köszöntötte. Mint elmondta, már képviselőként is szerette volna, ha együtt lehetnek évente egy napon a szépkorúak.

– Ha részt veszünk egymás életében, vigyázunk egymásra, tudunk segíteni egymásnak, tudunk együtt nevetni, boldogok lenni, van szavunk egymáshoz örömben, bánatban, tudunk örülni a másik sikereinek, akkor lesz igazán jó élni ebben a kis faluban. Annyit kérek csak, hogy töltsenek el gyerekeikkel, unokáikkal, dédunokáikkal tartalmas időt, meséljenek az önök fiatalságáról, a település múltjáról, életről, mindarról, amit szeretnének továbbadni az önöket követő generációknak, amelyeket felneveltek kicsi falunkban.

Önöknek adott a tapasztalatuk, a képviselő- testületnek megvan a kellő ereje, így együtt segíthetjük a falu fejlődését – mondta a polgármester, és kérte az időseket, hogy ezzel segítsék az önkormányzat munkáját. Azt kívánta, hogy a szépkorúaknak sokáig adott legyen az ereje, szeretete egymás felé.

Sáskán első ízben szólt a köszöntő a szépkorúaknak. Az eseményből hagyományt teremtene az önkormányzat Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Az ünnepségen Bali Mónika énekelt, szerepelt a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar, majd közös vacsorával, beszélgetéssel zárult a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában