olvasóink küldték

2020.01.31. 17:05

Így parkoltok ti – Veszprémben

Úgy tűnik, Veszprém kimeríthetetlen tárháza a furcsa parkolásokról készült olvasói fotóknak – mutatjuk a legfrissebb termést.

Fotó: olvasó

Bemelegítésnek kezdjük szokásos helyszíneinkkel, az áruházak parkolóival. Ilyen szituációkat már mindannyian láttunk, nemsokára mutatunk durvábbakat is:

Ez utóbbi képen a Transporter sofőrje igazi bravúrt hajtott végre azzal, hogy egymaga négy helyet foglalt el, innen is gratulálunk neki.

Bár olvasónk nem nevezte meg, sejtésünk szerint a Klapka utcában készült az alábbi fotó – csak azt nem értjük, miért végzett fél munkát a sofőr, miért nem tolatott fel teljesen a járdára?

Van még ott egy üres hely, ki vállalja be? – fűzte hozzá olvasónk a következő képhez:

A Diófa utcában is két legyet ütött egy csapásra ez az élelmes sofőr – sem a gyalogosok nem férnek el a járdán, sem az ott lakó nem tud kiállni az autójával:

A Renault vezetője bizonyára nagyon magányos, autójával is jelzi, hogy szeretne közelebb kerülni embertársaihoz:

Nagy kedvencünk a következő autós, aki az egyirányú Kórház utcában forgalommal szemben parkolt le, és szorgalmasan gyűjtögette szélvédőjére a piros Mikulás-csomagokat:

A legmenőbb viszont kétségtelenül ennek a fehér (ha jól látjuk) Nissannak a sofőrje: a rendőrség épülete előtt, forgalommal szemben, a megállni tilos tábla hatálya alatt parkolni – ez tényleg mindent visz:

Ha továbbra is észlelnek hasonlóan furcsa, bosszantó vagy egyenesen vérlázító parkolásokat, küldjék be nekünk a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában