kitűnő a hangulat a parton

2020.01.25. 15:18

Szenzáció a Balatonnál: Sífutópályát építettek Alsóörsön

Alkalomhoz illően Alsíörsnek nevezték át a falut egy napra, ahol igazi telet idéző, kitűnő hangulatban sílécet csatolnak kicsik és nagyok szombaton, a partközeli Sirály parkban, ahol szakemberek ingyenesen oktatják a sífutást.

Kovács Erika

Ehhez a téli sporthoz felszerelést is adnak, a Balaton Yacht Club képviselői pedig forró teát, és Túró Rudit kínálnak nekik. A havat Eplényből hozták pénteken este, a szállításról az önkormányzat gondoskodott, a hó elterítésében sokan részt vettek, és a különleges rendezvényt, ami Fehér Gyula, a Chernel István Sí- és Turisztikai Klaszter elnöke ötlete volt, nagy örömmel fogadták Alsóörs vezetői.

Az emberek szombaton már reggel óta egymás után érkeznek a pályához, és arról beszélnek, hogy önmagában a hó látványa is jó érzéssel tölti el őket! Nem beszélve arról, hogy itt a kitűnő zene, és forró italokat kínáló fabódék mellett bárki sportolhat is, belekóstolhat a sífutás rejtelmeibe a páratlan balatoni környezetben, a friss levegőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában