önök szavaztak

2020.07.20. 11:00

A Veszprém megyeiek számára a Balaton a legvonzóbb helyi célpont

A járvány miatt idén a szakemberek a belföldi utazásokat ajánlják. Ön szerint melyik a legvonzóbb Veszprém megyei célpont? – kérdeztük olvasóinktól.

Forrás: pixabay

A szavazók közül nagyon kevesen, mindössze hat százalék választotta a megyeszékhelyet. Ebben bizonyára az is közrejátszik, hogy a veszélyhelyzet miatt elmaradtak, illetve késve (ha egyáltalán) kerül sor a legendás veszprémi rendezvényekre (VeszprémFest, utcazene-fesztivál).

Valamivel többen (16 százalék) szavaztak a megye „Toszkánájára”, a mediterrán hangulatú Káli-medencére, ahol szintén törölték a programok egy részét (így a Művészetek völgye is elmarad idén).

Olvasóink 32 százalékát vonzzák a „vad” bakonyi erdők, talán nem véletlenül, hiszen túrázni, kirándulni járványtól függetlenül is lehet.

A „magyar tenger” népszerűsége továbbra is töretlen, sem a létszámkorlátozás, sem a magas költségek nem riasztják vissza a strandolni vágyókat – olvasóink 46 százaléka számára még mindig a Balaton a Riviéra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában