kapás a szerkesztőségben

2020.09.22. 07:00

A hónap fogása: az augusztusi forduló nyerteseit díjaztuk

Júliustól októberig minden hónapban arra hívjuk a Veszprém megyei sporttársakat – sporthorgászokat és hobbihorgászokat egyaránt -, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg a legjobb pecás történeteiket. A legtöbb szavazatot kapott fotók beküldőit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

veol.hu

20200921 Veszprém A hónap fogása játékunk augusztusi fordulójának nyertesei Balla Emőke a Napló főszerkesztője, Hajgató Dominik, Lengyel György, Pintér Lázár Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Így történt ez most is: az augusztusi forduló nyertesei hétfőn vehették át ajándékukat a Napló szerkesztőségében Balla Emőke főszerkesztőtől.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az élen a herendi Hajgató Dominik egy tokhallal diadalmaskodott (ő az ötezer forint értékű Tímár Mix etetőanyag-ajándékcsomag mellé egy Quechua horgászszéket is kapott); a második helyezett a papkeszi Lengyel György lett szintén egy tokhallal, amit a szápári horgásztóból fogott ki; a dobogó harmadik helyén pedig a herendi Pintér Lázár végzett.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ezzel lezárult a második forduló, de a játék nem ért véget, hiszen szeptember végéig még lehet jelentkezni a harmadik megmérettetésre a veol.hu/honapfogasa oldalon.

Íme az előző forduló nyertesei:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában