KARÁCSONYI HANGULATBAN

2020.12.24. 15:00

Tündérszépek karácsonya: Tótpeti Lili a családjával és szerelmével tölti az ünnepeket

A gyönyörű nagykanizsai lány igazán mozgalmas évet zárt. Januárban valóra vált egy álma: ő lett a 2020-as Tündérszépek szépségverseny győztese, ezzel rengeteg kapu nyílt meg előtte. Időközben rátalált a szerelem, és befogadott egy tündéri drótszőrű német vizslát, Daltont.

Rákos Bianka

A karácsony viszont elsősorban a családé. Lili úgy tervezi, az ünnepekre megáll „szusszanni” egy kicsit, hogy szeretteivel töltse az év egyik legszebb időszakát

– Sajnos a koronavírus miatt a nagy családi összejövetel elmarad, de az biztos, hogy 25-ét a szüleimmel töltöm majd. A karácsony másnapja viszont a páromé és a kutyusomé. Egy kis mézeskalácssütést is tervezünk! – avatott be minket a szépségkirálynő.

Lili elárulta nekünk, hogy eltekintve a vírustól elégedett az idei évvel. Mint mondta, szinte mindent sikerült megvalósítania amit eltervezett.

Tótpeti Lili

– A Tündérszépek szépségverseny megnyerése külön öröm volt, illetve a 2021-es megmérettetés reklámkampányát, a videókat, a fotózásokat is nagyon élveztem. Idén még a modellkarrier beindítása is a céljaim között szerepelt, ám a pandémia miatt ez már jövőre csúszik – mondta a fiatal hölgy.

S hogy mit üzen azoknak, akik most gondolkodnak azon, hogy jelentkezzenek?

Lili szerint megéri belevágni, hiszen valóra válthatják a saját tündérmeséjüket!

– Nagy élmény és kiváló ugródeszka is egyben – nyilatkozta a szépség – Az ember itt nemcsak ismertségre tehet szert, hanem rengeteg tapasztalatra is. A mentorok által sok mindent lehet tanulni a modellszakmáról és a szépségversenyek világáról!

Ha szeretnéd kipróbálni magad a Tündérszépek szépségverseny 2021-es versenyében, ne habozz jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában