Értékes nyeremények

2021.01.26. 07:00

Tündérszépek: A megye legcsinosabbjai versenyeznek

2019-ben indítottuk útjára a Tündérszépek elnevezésű szépségversenyt, mely azóta is nagy népszerűségnek örvend mind a jelentkezők, mind olvasóink körében. 2021-ben ismét hatalmas az érdeklődés és rengeteg a jelentkező – mindannyian a fődíjért versengenek.

Horváth Virág

Kimberli fotózása jó hangulatban telt Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton

A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos döntőig haladó szépségverseny. Célunk egy olyan színvonalas szépségverseny, melyen a hétköznapi lányok is esélyt kaphatnak a győzelemre. A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, a tét a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az országos döntő.

A Tündérszépek versenyzői nemcsak óriási lehetőséget kapnak azzal, ha indulnak a versenyen, de a felkészítőtáborok és a showműsorral egybekötött televíziós döntő mellett értékes nyeremények is várnak a legszebbekre. A szépségkirálynőt és udvarhölgyeit milliós értékben várják nyeremények, illetve egyéves autóhasználat.

Madarász Kimberli, a 19 éves uzsai lány már bekerült a megyei fordulóba a Napló zsűrijének döntése alapján.

Kimberli fotózása jó hangulatban telt Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Pincérnek tanultam, jelenleg pedig online marketinggel foglalkozom. Szeretem az állatokat, szívesen kirándulok, és szabadidőben hajfonatokat készítek. Azért jelentkeztem a Tündérszépek 2021 versenyre, mert szerettem volna megmérettetni magam egy ilyen kihívásban – mondta Madarász Kimberli.

A megyei forduló versenyzőjének portfóliófotózása már megtörtént, egy szakmai stáb készítette el a fotóit, melyekkel a hamarosan induló versenyben szerepelhet. A megyei előválogató február 15-én, hétfőn indul, és a szavazás március 22-ig tart. A jelentkezők közül megyénként 30 lányt választ ki a zsűri, akik a regionális előválogatóba való bejutásért versenyeznek.

Innen a szakmai zsűri által kiválasztott három versenyző, illetve a közönség szava­zatai alapján legmagasabb értékelést kapott induló, összesen tehát négy hölgy jut tovább a szépségverseny következő köré­be.

Még nem csúsztál le semmiről! Jelentkezz a versenyre és legyél te a következő királynő! Jelentkezés>>>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában