hirdetés

2021.02.26. 19:43

Kutyapulcsi és cica szállítóbox, avagy a felelős állattartás nélkülözhetetlen kellékei

A hideg idő beköszöntével előkerülnek a szekrény mélyéről a téli kötött pulcsik, sálak és sapkák.

Fotó: Mikee Catacutan

Cica- vagy kutyatulajdonosként azonban nemcsak a saját magunk komfortjára kell gondolnunk, hanem a kedvenc négylábú háziállatunk megfelelő védelmére is ezeken a hideg napokon. A kutyapulcsi éppen ezért nem hiányozhat egyetlenegy felelősségteljes gazdi kelléktárából sem.

Állatira cuki a kötött kutyapulcsi

A kutyusoknak készített pulcsik amellett, hogy vitathatatlanul funkcionális, praktikus darabok, elképesztően édesen is mutatnak az ebünkön.

A szkeptikusok figyelmébe ajánlva

Sokan még mindig kétkedve tekintenek ezekre a ruhadarabokra, mondván, újkori huncutság ez, trendi divatőrület, ami kizárólag az unatkozó gazdik rögeszméje. A kutyapulcsit kritizálók azzal érvelnek, hogy a régi idők ebei is, köszönik szépen, jól megvoltak odakinn mindennemű stílusos kiegészítő nélkül, nem fáztak, hiszen a bundájuk megvédte őket. Igen ám, a rendszeresen udvaron tartott kutyák valóban nem fáznak meg, de mi van azokkal az édes kis ölebekkel, akik, csakúgy, mint mi, a lakás komfortos melegéhez vannak szokva?

A cicáknak is van minek örülniük

Gazdiként nemcsak a kutyusunkra gondolhatunk, de a cicánk védelmét és biztonságát szem előtt tartva a számukra is beszerezhetjük mindazokat a kellékeket, amelyekkel komfortosabbá tehetjük a mindennapjaikat. Tökéletes példa erre a cica szállítóbox. Az állatok köztudottan nem szeretnek gépjárműben utazni, ám néhanapján mégis szükséges lehet közösen kiruccanni, az állatorvosnál tett látogatóságról már nem is beszélve.

Cica szállítóbox a komfortos utazás jegyében

A macskák alapvetően nagyon független lények, akiknek megvan a határozott véleményük mindenről. A legtöbb szőrmók nem szereti a bezártságot, és még a legkényelmesebb, minden igényt kielégítő cica szállítóbox láttán is vad fújásba és morgásba kezd. A hozzászoktatás kérdése éppen ezért nem kerülhető meg, sőt, minél hamarabb rávezetjük a cicánkat a box-szal való megbarátkozásra, annál könnyebb dolgunk lesz az utaztatással a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában