Változatos programokat kínált Vinár falunapja

Veterán motoros találkozóval, illetve véradással egybekötött falunapot szerveztek Vináron.

Polgár Bettina

Herczeg Ákos egy 1972-es, Ukrajnából származó motorral érkezett a találkozóra

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Horváth Csaba, Vinár polgármestere elmondta, nagy hagyománya van annak, hogy a falunappal párhuzamosan véradást is szerveznek.

– Idén 40 fő vett részt, ami úgy gondolom, egy ekkora faluban hatalmas teljesítmény, hiszen Vináron jelenleg 238-an élnek – emelte ki. Hozzátette, köszönet illeti a véradókat, illetve Erdély Gábornét, aki megszervezte a véradást.

A falunap alkalmával nyílt meg Bolla Bernadett fotókiállítása, emellett kiemelt szerepet kaptak a színpadi műsorok. Fellépett Sebestyén Tamás énekes, a Szó és Kép Színpad, illetve a Fláre Beás együttes. A Music Mix előadása után a Tajtiboy együttes, majd a Jambo szórakoztatta a közönséget.

Herczeg Ákos egy 1972-es, Ukrajnából származó motorral érkezett a találkozóra Fotó: Polgár Bettina/Napló

Ifj. Horváth Csaba, a veterán motoros találkozó és felvonulás szervezője kifejtette, második alkalommal rendezték meg a programot, melyen számos egyesület képviseltette magát. Az eseményre igazi ritkaságok is érkeztek. A motorosok rövid beszélgetést, tapasztalatcserét követően felvonulásra indultak a település utcáin, majd Marcalgergelyit, Nyárádot, Békást, Kemeneshőgyészt és Szergényt is érintették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában