A Napsugár Bölcsőde javára gyűjtöttek

A helyi bölcsőde javára több mint 150 ezer forint gyűlt össze Pápán, az egykori Kilián György-lakótelep városrészi napjának főzőversenyén. A szabadtéri rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhattak.

Laskovics Márió

Sokan ellátogattak a rendezvényre

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Többek között főzőverseny, játékpark, szabadulószoba, babasarok, kreatív játszóház, légvár, körhinta, közlekedésbiztonsági játszóház, rend- őrautó- és tűzoltó-bemutató várta az érdeklődőket. A rendezvénysátorban fellépett a Black Bunny Rock and Roll Club, Bene Gabi énekes, a Muzsikáló Manó Matiné, a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Dalköre, illetve volt bűvészműsor, és kihirdették a Jókai Mór Művelődési Központ környezetszépítési versenyének eredményeit.

Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, bízik benne, hogy azon sok újítással, amivel idén készültek a szervezők, elégedett volt a közönség. Unger Tamás alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, az a legfontosabb, hogy a résztvevők jól érezzék magukat, találkozzanak barátaikkal, ismerőseikkel.

Sokan ellátogattak a rendezvényre Fotó: Laskovics Márió/Napló

A 12 csapatos főzőversenyt a Bokrétások nyerte meg, a második helyen a tűzoltóság, a harmadikon a Napsugár Bölcsőde végzett. Az eredményhirdetés után Unger Tamás bejelentette, a jótékonysági főzésből 154 ezer forint gyűlt össze a Napsugár Bölcsőde javára.

Kovács Zoltán országgyűlési képviselő felszólalásában gratulált a jó célra fordítandó összeghez. Mint mondta, a bezártsággal telt hosszú időszak után jó volt látni a sok mosolygós kisgyermeket a vidám együttlétre alkalmat adó közösségi programon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában