Sokan várták Bochkor Gábort Veszprémben

Kisebb tömeg fogadta Bochkor Gábort a hotelparkolóban a Retro Rádió turnéjának szerdai állomásán. A népszerű rádiós szinte megállás nélkül dedikált, autogramot írt, és kérés esetén partner volt a közös fotózásban is.

Szijártó János

Bochkor Gábor rajongók gyűrűjében a Retro Rádió turnéján Veszprémben

Fotó: Szijártó János/Napló

Közben természetesen szólt a rádió, Bochkor Gábor és Lovász László közreműködésével. Éppen az ő műsoruk egyéves születésnapja indította útjára az országjáró turnét, amelynek Szeged és Pécs után Veszprém adott otthont, illetve a folytatásban Egerben és Debrecenben is megmutatkoznak majd.

Bochkor Gábort rajongók hada fogadta Veszprémben a hotelparkolóban a Retro Rádió turnéjának szerdai állomásán Fotó: Szijártó János/Napló

- Bochkor a Retro Rádión, Bochkor Gáborral és Lovász Lászlóval minden hétköznap reggel hattól! – hallható naponta többször az ajánlóban, ám ezúttal a veszprémiek szempontjából a szlogen különleges volt, hiszen az érdeklődők élőben követhették a könnyed, humorral teli, ám hasznos információkat is hordozó műsort. Ezen a reggelen több más mellett a kávéfőzés rejtelmeiről, pontosabban a jó kávé főzésének titkairól is értesülhettek a hallgatók.

Nem mellékes, hogy szerdán nagyjából úgy fogadták Retro Rádió kitelepülő stábját, illetve elsősorban Bochkor Gábort, mintha egy rocksztár és csapata érkezett volna hozzájuk. A műsorvezető közvetlen stílusával, jellegzetes humorával lenyűgözte a közönséget, akik nemcsak hallhatták, hanem szokatlan módon kivetítőn láthatták is kedvenceiket adás közben.

Fotó: Szijártó János/Napló

A reklámok alatt mindig jutott egy kicsi idő arra, hogy a megjelent érdeklődőkkel váltsanak pár szót, illetve Bochkor Gábor dedikált és a „rajongókkal” való közös fotózásra is kapható volt. Vannak, akik „temetik” a rádiót és a tévét, ám a mai alkalmon elég markánsan bizonyította, hogy a jó műsorok továbbra is életképesek és sokak igényét elégítik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában