Vendégmarasztaló

2022.02.08. 12:00

Bowlingosok és biliárdosok törzshelye Pápán

A tradicionális konyha ízei mellett bowlingozással és biliárdozással kapcsolódhatnak ki a 29 éve működő Gambrinus Étterem vendégei.

Laskovics Márió

Sándor Mihály ügyvezető a tavaly novemberben kialakított biliárdteremben

Fotó: Laskovics Márió/Napló

A Gambrinus Étterem családi vállalkozásként 1993 áprilisa óta üzemel, és azon kevés helyi vállalkozás közé tartozik, mely elmondhatja magáról, hogy a kezdetek óta, ilyen hosszú időn át ugyanazon a telephelyen, ugyanazon a névvel és adószámmal működik. Tevékenységi körébe tartozik az étlap szerinti étkeztetés, menü rendszerű közétkeztetés, valamint családi és céges rendezvények lebonyolítása. 

Sándor Mihály ügyvezetőről megtudtuk, számos család kötődik már törzsvendégként az étteremhez. Előfordult, hogy valaki náluk ünnepelte a keresztelőjét, az elsőáldozását, s azóta már a ballagását vagy az esküvőjét is. Fontosak az ötévente rendezett osztálytalálkozók, melyekből több elmaradt a járványhelyzet fennállása óta. 

– A fejlesztéseket tekintve, az étel- és italfogyasztáson, beszélgetésen túl mindig igyekeztük kitolni a vendégek itt-tartózkodási idejét. Ezért készült el 2004-ben a kétsávos automata bowlingpálya. Mivel legközelebb Győrben és Veszprémben van rá lehetőség, ezért, mondhatni, a városból és a környékről sokan visszajárnak emiatt. A szabadidős tevékenység kiterjesztésének következő – a járvány okozta fogyasztói igényátalakulás miatti – lépése kétasztalos, elegáns biliárdterem kialakítása volt tavaly novemberben. Pár társaság rendszeresen jár játszani. Így akár egész napszakot tölthetnek el nálunk a vendégek – jegyezte meg Sándor Mihály ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában