A veszprémi piacon jártunk

2022.12.13. 17:30

Az elemet viszik a népek

Műszaki apróságokat árul évek óta a veszprémi piacon Lajos. Pultján sok más mellett fellelhetők különböző elemek, rádiók, fülhallgatók, órák, vagy éppen zseblámpák.

Juhász-Léhi István

Lajos hosszú évek óta a veszprémi piacokon árul

Fotó: Juhász-Léhi István/Napló

Mint azt a veol.hu-nak elmondta, nem szezonáruja van, igaz, van elemes karácsonyfaizzója is. – Régebben, 10-15 éve jobban ment itt, vagy fogalmazzunk úgy: más volt – mondta. Szerinte nagyon sok az olyan üzlet, ahol kényelmesebben lehet vásárolni. – Itt azok vannak és maradtak, akik piacon szeretnek vásárolni – tette hozzá az árus, aki emellett a lengyel piacon is időről időre feltűnik. – Sajnos az ezüstvasárnap a rossz idő miatt majdnem nulla volt, csakúgy, mint tavaly – tette hozzá.
Szerinte teljesen átalakultak a vevők igényei. Egy részük például az említett időjárás miatt, mások a nehézkes parkolás miatt hanyagolják a piacokat. Neki szerencsére van egy vevőköre, amely időről időre visszatér hozzá, sokan néhány percre beszélgetni állnak meg. – Van, aki már húsz éve visszajár – mondta. – A sláger? Bármilyen hihetetlen, de most az elem. A karácsonyi égősorokba viszik nagyon – árulta el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában