Helyi életstílus

2023.03.13. 17:00

Márciusban is várja az érdeklődőket az Óváros Piac

Mindenki másért és máshogy jár piacra, de aki egyszer belekóstol a piac ízébe, az biztosan rákap – vallják az Óváros Piac szervezői.

Benkő Péter

Veszprémben az Óváros téren, kéthetente megújuló termelői kínálattal, kézműves termékekkel, tematikus programokkal várják a látogatókat, igazi közösségi élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást. Érkezzünk bevásárlótáskával vagy kosárral, esetleg vászontáskával, mindenképpen jó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik és ebédek, tiszta, minőségi és hazai alapanyagok várnak. 

Az első negyedévben legközelebb március 19-én nyit ki az Óváros Piac, majd április másodikán húsvéti kínálattal várja a látogatókat. Április 16-án ingyenes városi sétát és piacozást rendeznek a Túrajó vezetésével régi szép idők piacai mottóval. Április 30-án is nyitva lesz a piac, mely valamennyi alkalommal 9 és 13 óra között várja a nézelődni, vásárolni szándékozó látogatóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában