Ivó-napi köszöntés

2023.05.24. 18:00

Vidám férfinap Nemesgulácson

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a hölgyek idén is köszöntötték a férfiakat Ivó-nap alkalmából Nemesgulácson.

Szijártó János

Műsorral, étellel, itallal köszöntötték a hölgyek Nemesgulácson a férfiakat Ivó-nap alkalmából

Forrás: a szervezők

A színes program részleteit Kálmán Istvánné ismertette, majd szavalata után a vidám helyi hölgycsapat műsora következett, amelyben a jól ismert, eredetileg Bajor Imre szerepével játszott, Lánykérés című paródiát tekintették meg az érdeklődők. Steer Edina, Egyed Erzsébet, Gaálné Vigánti Veronika, Farkasné Somogyi Edit és Kiss Ildikó előadásából kiderült, hogy milyen bonyodalmat okozhat, ha egy apa háta mögött szervezkedő hölgyek egyszerre időzítik a lánykérést és az autó meghirdetését is. 

Balog Emese és ifjabb Steer Attila tolmácsolásában a közönség meghallgatta Kővágóné Kőkuty Eszter online társkeresésről szóló verseit, majd egy fodrászüzletben játszódó jelenet a nők csacsogását vitte színre. A nézők megtekinthették Hernádi Judit és Katona Klári Egyedül nem megy paródiáját is Gaálné Vigánti Veronika és Kiss Ildikó előadásában, és ismereteket szerezhettek arról, hogy Aranyosi Ervin szerint milyen a férfiideál, Soós Csilla olvasatában. 

Ezzel együtt Miley Cyrus Flowers című dalára, illetve a jól ismert Perhaps című Pussycat Dolls-slágerre készültek táncos koreográfiával a műsort adó hölgyek, valamint a Petőfi-emlékév jegyében a Falu végén kurta kocsma című vers is elhangzott.

Forrás: a szervezők

A műsor élményén túl minden jelenlévő ajándékkal térhetett haza, és természetesen a vendéglátás sem maradt el, a helyi asszonyok jóvoltából a vendégek finomabbnál finomabb süteményeket, szendvicseket kóstolhattak, illetve az asztalokról nem hiányozhatott a vidékre jellemző bor és a pálinka sem. A jó hangulatú délután estébe nyúló tánccal zárult.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában