Indulhatnak a döntőben

2023.07.24. 16:10

Három felnőtt versenyző és négy kishuszár jutott tovább a Tagyoni Vágtán

Ügyes hajrában megnyerte az első Tagyoni Vágta döntőjét múlt szombaton Nyárádszereda versenyzője, Farkas Árpád Dán, aki Tip-Top nyergében remekelt.

Veol.hu

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Másodikként Etruszk nyergében a vasadi Baján Benita ért célba, harmadik pedig a Szellőn lovagló rábakecöli Takács Gábor lett.

A Kishuszár Vágta indulói közül a leggyorsabb Diósd színeiben Juharos Jadviga lett, aki Mirza nyergében teljesített parádésan. Második a vasadi Rakottyai Judit lett, GL Cronus nyergében, harmadik helyezett a Macaront lovagló soroksári Fekete Emese lett, negyedikként pedig Medina versenyzője, Horváth Petra ért célba, aki New Challenge's Floyd nevű lovával indult. A versenyzők kivívták a Nemzeti Vágta szilvásváradi döntőjében való indulás jogát.

A Nivegy-völgy déli bejáratánál fekvő, a Balaton-felvidékbe ékelődő Tagyon községben első alkalommal rendezték meg a Tagyoni Vágtát, amelyen volt kocsitoló verseny, csikós bemutató és Jótékonysági sztárfutam is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában