Haltak már így meg motorosok...!

2023.09.08. 13:00

Szerencsére az autósok ezúttal figyeltek, így nem lett nagyobb baleset a vége (videó)

A felvétel a Veszprémből Almádi felé vezető úton készült, ahol a füredi út felé jobbra kanyarodók miatt lelassuló járműveket úgy kezdte előzni egy motoros, hogy nem vette figyelembe, hogy a kettővel előtte haladó autó már kitette az irányjelzőt, hogy balra kíván kanyarodni.

A dudálás a kanyarodó autó mellett a motorosnak is szólt, aki azonban nem szakította meg az előzést. Szerencsére a balra kanyarodó autós is észlelte a szabálytalan manővert, ezért megvárta, hogy a motoros elhaladjon mellette, utána fordult csak balra. 

Később az látszik, hogy a motoros tovább kísértette a sorsot: jelentős sebességtúllépéssel még egy járművet előzött meg szabálytalanul, épp hogy be tudta fejezni a manővert a kanyar és a szembe jövő busz előtt.

Csak remélni tudjuk, hogy épségben befejezte az útját, hiszen nem egy hasonló helyzet végződött tragédiával az elmúlt években.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában