Fotós felhívás olvasóinknak

2024.01.21. 10:00

A Bakonyban a természet megoldja, hogy olykor minden fotó fekete-fehér legyen

,,Fotós felhívásukra küldöm a csoda pár pillanatát" – írta fotói mellé székesfehérvári olvasónk, aki úgy véli, a Bakony gyöngyszeme az eplényi sípálya környéke.

Rimányi Zita
Úton az Ámos-hegyen – Fehérvári olvasónk fehér viseletben látja csodának a Bakonyt Fotó: olvasó

,,Az eplényi sípálya a Bakony gyöngyszeme, ahol nem csak síelni érdemes. Felfedezhetjük a környék rejtett zugait, így csodás élményekben lehet részünk" – állítja Kovács Edit, aki fotóit 2023 decemberében készítette, amikor a táj oldotta meg, hogy a fényképek mindenképp fekete-fehérben jelenjenek meg. Havas úton tartott épp az Ámos-hegyi kilátóhoz.

Forrás: olvasó
Forrás: olvasó

Elvarázsolta egy hely kiránduláskor? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki.

A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Kérjük, azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. A részletek felhívásunkban olvashatóak el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában