Fotós felhívás olvasóinknak

2024.01.18. 15:00

Lehet művészi Balaton-felvidéki szalmabálasor? Nézze meg képgalériánkat!

„Kedvenc időtöltésem szűkebb-tágabb környezetem felfedezése, amihez hű társam a fényképezőgépem. Örülök, hogy megoszthatom az utóbbi időben készült legkedvesebb fotóimat a Napló felhívására az olvasókkal" – írta Fiausch László Veszprémből.

Rimányi Zita

Forrás: Fiausch László/olvasó

Olvasónk egészen kivételesen gyönyörű képein megjelenik a bakonynánai Római-fürdő, az akarattyai naplemente, a Balaton-felvidék szalmabálái, a hegyesdi horgásztó és a dégi tó, a vámosi repceföldek, a füredi faág és katicabogár, Bánd vára és a gánti bauxitbánya. Gratulálunk Fiausch Lászlónak! Remek fotós. Köszönjük képeit, amiket jó nézni. 

Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk. Küldjön csodát, amit kirándulás során örökített meg, de ha nehéz is, jól válogasson! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszon ki.

Újabb, az olvasóink számára meghirdetett fotós felhívásunk azoknak szól, akik szívesen kiválasztják és megmutatják a túrákon készült kedvenc fotóikat. Örülünk, ha felhívásunkra olyan fényképet küld, amit mostanában készített például kanyargó ösvényről, érdekesen összekapcsolódó faágakról, csak télen vagy esők után csobogó patakról, de szívesen megnézzük korábbi albumaiból kikeresett fotóját is például hegyvonulatról, forrásról, olyan szikláról, amely mögül szinte bármikor kibújhat egy manó, ha képzeletünknek nem szabunk határt. 

A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában