Veszprém Tv

2024.02.08. 15:26

Állandó megújulásban

Rendhagyó módon, az Acticityben mutatta be a város 2024. évi költségvetésének tervezetét Veszprém polgármestere. A rendezvényre a vármegyeszékhelyen működő vállalatok, az önkormányzati intézmények, cégek vezetőit hívták meg.

Veol.hu

A dokumentum alapján Porga Gyula 43,5 milliárd forintos főösszeggel javasolja a közgyűlésnek elfogadni az idei évi büdzsét. A tervek szerint a többi között befejezik az EKF-évadban megkezdett fejlesztéseket, megépülhet a korai fejlesztőközpont, folytatódnak az útfelújítások, és kedvezményprogramot indít az önkormányzat a Veszprém Kártyán keresztül. Porga Gyula szólt arról is, hogy hét éve kezdődött el az a stratégiai tervezés, ami arra irányult, hogy az évtized végére Veszprém a kategóriájában Európa 20 legélhetőbb városa közé tartozzon. Az elmúlt évek fejlesztései mind eszközök voltak ehhez, és ebbe az irányba mutattak. Porga Gyula az idei költségvetés részleteiről a Veszprém Tv stúdiójában is beszámol a nézőknek február 12-én, hétfőn, a hírműsort követően.

Veszprém 11. alkalommal kapcsolódik a Házasság hete országos rendezvénysorozathoz. Idén új helyszínként jelentkezik a Foton Audiovizuális Centrum, ahol február 16-án 19 órakor a Szerelem című filmet vetítik majd.

A Veszprém Tv folyamatosan beszámol a Házasság hete programjairól. A hét során,  a hírműsort követően „ Állandó megújulásban” –  házaspárok tanúságtételei címmel  a Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodájának és a Remény Forrás Egyesületnek a kisfilmjeit tekinthetik meg az érdeklődők. A műsorok az adást követően elérhetők a televízió web-és közösségi felületein. NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában