Fotós felhívás olvasóinknak

2024.02.08. 10:00

Rátóti látnivalók egybegyűjtve – Nézze meg képgalériánkat Veszprém településrészéről!

"Gyulafirátóton készítettem fotóimat, mert korábban részt vettem itt a Károlyi Ildikó helytörténeti kutató által vezetett sétán, s azóta gyakran ellátogatok Veszprém e szép településrészébe" – írta olvasónk felhívásunkra.

Rimányi Zita

Forrás: olvasó

"Próbálom a képeimmel megmutatni a sok szép látnivalót: a XIII. századi templomromot, a katolikus és a református templomot, a kálváriadombot – amelynek másolata a szentendrei skanzenben látható – és a világháborús emlékművet" – fogalmazott olvasónk, Magyar Lászlóné Kauker Terézia, aki Ősiben lakik. 

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában