Színes programkavalkád

2024.02.15. 13:00

Szombaton visítástól vigadásig rendezik meg a Nemesgörzsönyi Böllérfesztivált

Február 17-én, szombaton a község 9. alkalommal ad otthont a böllérfesztiválnak. A résztvevőket és a vendégeket idén is színes programkavalkád várja a Pápához közeli településen.

Haraszti Gábor

A közel egy évtizedes hagyományokkal bíró rendezvény célja a vidéki értékek, a tradíciók, a falusi szokások, gasztronómiai hagyományok bemutatása

Fotó: Napló-archív

A szervezők már az utolsó simításokat végzik, hiszen hamarosan kezdetét veszi a minden évben jó hangulatú és látogatott böllérfesztivál. A közel egy évtizedes hagyományokkal bíró rendezvény célja a vidéki értékek, a tradíciók, a falusi szokások, gasztronómiai hagyományok bemutatása. A versenyzők hajnali öt órától foglalják el helyeiket, majd 9.30-kor a nagyközönség számára is megnyitják a kapukat. A 11 órai megnyitót követően a zsűrire szegeződik minden tekintet, akik a bírálatok során számos szempontot vesznek figyelembe. Az eredményhirdetést 16 órakor tartják, addig a színpadon Greznár Zoltán, Tóth Tünde, Éder Gábee és Sihell Feri szórakoztatja a közönséget, 17.15-től a rendezvény sztárvendége, a Kozmix együttes zenél. A belépés ezúttal is ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában