Tündérszépek

2024.04.18. 12:30

Franciska számára a tánc a minden

A Tündérszépek szépségversenyen már gőzerővel zajlik az előválogató. A 25 éves Ganzler Franciska is jó esélyekkel indul a megmérettetésen.

Veol.hu

A veszprémi lány a vármegyeszékhelyen érettségizett és itt is diplomázott. Jelenleg egy nemzetközi cégnél dolgozik ügyfélszolgálati referensként, ahol angol és francia nyelven segíti az ügyfeleket.

A 25 éves Ganzler Franciska is jó esélyekkel indul a megmérettetésen
A 25 éves Ganzler Franciska is jó esélyekkel indul a megmérettetésen
Fotó: Beküldött

– A sport kiskorom óta az életem szerves részét képezi, de mindig is a tánc állt a középpontban, amelyet jelenleg is versenyszerűen űzök – fogalmazott lapunknak a versenyző.

A 25 éves lány elárulta, fontos számára a fejlődés, így most a munka mellett fitneszinstruktornak tanul. Modellkedéssel hét éve foglalkozik hobbiszinten; a versenyen való elindulásban a családja és a barátai is támogatták.

Aki kedvet és bátorságot érez a megmérettetésre, a tunderszepek.hu oldalon április 21-ig még jelentkezhet, a regisztrálók számára újabb veszprémi fotózást szervezünk.

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában