Tündérszépek

2024.04.14. 11:47

Leila célja a szépségipar A Tündérszépek segítheti a fiatal lányt álmai valóra váltásában

Veszprém A Tündérszépek szépségversenyen már gőzerővel zajlik az előválogató. Harmadik fotózásunkra érkezett a sümegi Ányos Leila, aki a mezőny egyik legfiatalabb versenyzőjének számít.

Veol.hu

A fiatal Leilát mindig is érdekelte a szépségipar, illetve a média világa. Jelenleg egy sümegi gimnáziumban tanul, idén fog érettségizni. Kedvenc tantárgya a történelem, amiből emelt szinten fog érettségi vizsgát tenni. A későbbiekben tűzvédelmi mérnöknek tanulna tovább. Imádja a sportot is, főleg a röplabdát, valamint a táncot, amit kiskora óta űz. – Szabadidőmet a családommal és a barátaimmal töltöm, imádok velük közös programo- kon részt venni – fogalmazott Leila. 

A fiatal Leilát mindig is érdekelte a szépségipar
A fiatal Leilát mindig is érdekelte a szépségipar
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló


Aki kedvet és bátorságot érez a megmérettetésre, a tunderszepek.hu oldalon április 21-ig még jelentkezhet, a regisztrálók számára újabb veszprémi fotózást szervezünk. Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában