kifogástalan munkakörülményeket biztosítanak

2019.02.07. 20:00

Dinamikus fejlődésben: összefogtak a vállalkozások Márkón

Magyarország sikere az ilyen családi vállalkozásokban rejlik, hangsúlyozta Ovádi Péter országgyűlési képviselő Márkón, a Happ Kft. logisztikai központja hatezer négyzetméteres, korszerű raktárcsarnokának átadóján, ami az Euro Family tárolókapacitását növeli.

Kovács Erika

Ovádi Péter országgyűlési képviselő beszédében egyebek mellett kiemelte azt is, hogy a beruházás hozzájárul a térség gazdasági fejlődéséhez, illetve jelentős a munkahelyteremtésben. Véleménye szerint példamutató lehet több magyar vállalkozásnak is az összefogás az itteni két vállalat részéről. Példaértékűnek nevezte a Happ család munkáját, amellyel közel három évtizedes múltra tekintenek vissza. Ezalatt a térségben meghatározó logisztikai központtá fejlődtek. Az avató ünnepségen Happ Olivér, a társaság operatív vezetője arról beszélt, hogy az Euro Family es a Happ Kft. a beruházással remek példát állít a többi magyar vállalkozás elé. - Ha két magyar vállalkozás összefog, abból nagyszerű dolgok jöhetnek létre. Nemcsak munkahelyeket teremtünk, hanem egymást segítve azon dolgozunk, hogy kifogástalan munkakörülményeket biztosítsunk, fogalmazott a cégvezető. Reményei szerint az új csarnokban szívesen dolgozik a harminc új ember, és ezzel is hozzájárulnak az Euro Family üzletek zökkenőmentes kiszolgálásához, amellyel együtt érhetik el sikereiket, ezzel élénkítve a gazdaságot. Méltatta a színvonalas beruházást, illetve üdvözölte az együttműködést a két cég között, Korbély István, az Euro Family ügyvezető-tulajdonosa. Sikeres működésük kapcsán elismeréssel beszélt elkötelezett dolgozóikról. Az ünnepélyes átadón kiderült továbbá, az áruszállítással és logisztikával foglalkozó, márkói Happ Kft. 27 éves történetének eddigi legnagyobb beruházása fejeződött be a logisztikai központ harmadik raktárcsarnokának megépítésével. A folyamatosan bővülő igények indokolták, hogy partnerük, a magyar tulajdonban lévő Euro Family raktározási szempontjait figyelembe véve hozzák létre a csarnokot.

Fotó: Kovács Bálint

Ovádi Péter országgyűlési képviselő beszédében egyebek mellett kiemelte azt is, hogy a beruházás hozzájárul a térség gazdasági fejlődéséhez, illetve jelentős a munkahelyteremtésben. Véleménye szerint példamutató lehet több magyar vállalkozásnak is az összefogás az itteni két vállalat részéről. Példaértékűnek nevezte a Happ család munkáját, amellyel közel három évtizedes múltra tekintenek vissza. Ezalatt a térségben meghatározó logisztikai központtá fejlődtek.

A cégvezetők szalagátvágással avatták fel az új raktárcsarnokot Márkón Fotó: Kovács Bálint

Az avatóünnepségen Happ Olivér, a társaság operatív vezetője arról beszélt, hogy az Euro Family és a Happ Kft. a beruházással remek példát állít a többi magyar vállalkozás elé. – Ha két magyar vállalkozás összefog, abból nagyszerű dolgok jöhetnek létre. Nemcsak munkahelyeket teremtünk, hanem egymást segítve azon dolgozunk, hogy kifogástalan munkakörülményeket biztosítsunk, fogalmazott a cégvezető. Reményei szerint az új csarnokban szívesen dolgozik a harminc új ember, és ezzel is hozzájárulnak az Euro Family-üzletek zökkenőmentes kiszolgálásához, amellyel együtt érhetik el sikereiket, ezzel élénkítve a gazdaságot.

Fotó: Kovács Bálint

Méltatta a színvonalas beruházást, illetve üdvözölte az együttműködést a két cég között Korbély István, az Euro Family ügyvezető-tulajdonosa. Sikeres működésük kapcsán elismeréssel beszélt elkötelezett dolgozóikról.

Fotó: Kovács Bálint

Az ünnepélyes átadón kiderült továbbá, az áruszállítással és logisztikával foglalkozó márkói Happ Kft. 27 éves történetének eddigi legnagyobb beruházása fejeződött be a logisztikai központ harmadik raktárcsarnokának megépítésével. A folyamatosan bővülő igények indokolták, hogy partnerük, a magyar tulajdonban lévő Euro Family raktározási szempontjait figyelembe véve hozzák létre a csarnokot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!