szponzorált tartalom

2019.09.29. 10:34

Több, mint állás – SajtcsinÁLLÁS

A Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. veszprémi üzeme a 2017-ben megkezdett fejlesztésének a végéhez közeledik, ám a 2019-es év is rengeteg újdonságot tartogatott számunkra.

Többmilliárdos beruházás keretein belül felújításra került eddig a portaszolgálat épülete, telephelyen belül új épületegységet kapott a kutatás-fejlesztési központ, valamint egy új raktárépületet is létrehoztunk. A legnagyobb beruházás az elősütött- és panírozott termékek üzemének bővítése volt, ami mellett az öltözők elhelyezkedését is újra gondoltuk és modernizáltuk, hogy szebb, kényelmesebb környezetben tudjuk fogadni a munkavállalókat.

Vállalatunknál a külső megújulás mellett fontosnak tartjuk, hogy a már náluk dolgozó kollégákat is nagy becsben tartsuk. Az idei évben is több csapatépítő rendezvényünk volt. Ilyenek voltak a rajzpályázatok, a fesztivál nap, aminek a keretein belül egész nap különleges sajtokat kóstolhattak a munkavállalóink és nyereményjátékokkal fesztiváljegyeket nyerhettek. Idén is, mint minden évben tartottunk „Egészség és Munkabiztonság” hetet, amikor minden munkavállalót egy héten át gyümölcsökkel és egészséges ételekkel ajándékoztunk meg. Automata defibrillátort helyeztünk el az üzem portáján, ehhez kapcsolódóan pedig újraélesztési oktatásokat szerveztünk a dolgozóknak. Az évet pedig egy nagy, karácsonyi partyval zárjuk majd, amit mindig nagy izgalommal várnak kollégáink.

A Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. környezetvédelmi felelősségvállalásával is szeretne példát mutatni, hiszen minden irodába és folyosóra kihelyezésre kerültek a szelektív hulladékgyűjtő edények, több ponton elhelyeztünk PET palack préselőket, valamint elemgyűjtőket. Mozgásérzékelő lámpákat és nyomásérzékelő csapokat szereltünk fel a gyártás egész területére, illetve környezetvédelmi kisokosokat osztottunk a munkavállalók számára.

Mindezt azért, hogy mindenki büszkén jöjjön be hozzánk dolgozni és továbbra is olyan közkedvelt termékeket gyártsunk, mint a Tihany Camembert, vagy az előhűtött, panírozott sajtok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!