hirdetés

2019.11.13. 09:41

Online könnyebb elintézni a kötelező biztosításkötést

A biztoshely.hu-hoz hasonló weboldalak nagyon meggyorsították a biztosításkötés folyamatát. manapság már nem szükséges személyesen intézni az ilyen típusú ügyeket, hiszen a biztoshely oldalon minden információt és segítséget megkapunk. A biztosítások közül a számunkra ideális kiválasztható a weboldalon és a szerződéskötés teljes lebonyolításában is segítséget nyújtanak. Kötelező felelősségbiztosítás, casco, lakásbiztosítás, életbiztosítás, utasbiztosítás, vagyonbiztosítás, társasház biztosítás, munkanélküliség biztosítás, flotta biztosítás, egészség biztosítás, temetési költség biztosítás, balesetbiztosítás, betegségbiztosítás, felelősségbiztosítás, nyugdíj biztosítás, mezőgazdasági biztosítás, szállítmány biztosítás, építés-szerelés biztosítás, kezesi-garancia biztosítás, jogvédelem és hajó biztosítás, assistance és környezetvédelem biztosítást lehet kötni a weboldalon keresztül.

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás módozatot ma Magyarországon törvények szabályozzák így attól a biztosítók sem tudnak eltérni. Minden olyan gépjárművek rendelkeznie kell vele, amelyet arra köteleznek. A díjszámító rendszer segítségével a weboldalon nagyon gyorsan megtudhatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a biztosítás. Káreseményenként 6 070 000 euroig térítenek a biztosítók, ha pedig dologi kár következik be akkor a határ 1 220 000 euro. 2019/2020-as időszakra szintén sokan döntenek a biztosító váltás mellett, hiszen a legtöbb biztosító változtat a díjszabásán. Sok esetben a saját biztosítónknál jóval drágább lehet az adott biztosítás. Érdemes a weboldalon megnézni az összes biztosító ajánlatát. A díjat a rendszer automatikusan kiszámolja és az ügyintézés biztosítóváltásnál teljesen ingyenes.

Kényelmes és extra gyors ügyintézéssel, több mint 100 kedvezménytípussal, 11 biztosító ajánlatával, árgaranciával és ingyenes szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket. A weboldalon keresztül a kollégák természetesen az esetleges károk bekövetkezésekor segítenek a teljes ügylet lebonyolításában. Kötelező biztosítás megkötése és biztosító váltás esetén is érdemes a biztoshely segítségét igénybe venni. A kötelezett gépjárművek köre igen széles, így ma Magyarországon szinte minden gépjárműtulajdonosnak rendelkeznie kell ilyen típusú biztosítással, ha részt szeretne venni a közlekedésben. Fontos tudni, hogy 2019. január 1-től megszűntették a baleseti adót, ám helyette bevezették a biztosítási adót, amelyet a biztosítóknak kell megfizetniük. A mértéke jelenleg 23 %.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!