hirdetés

2021.05.04. 12:15

Auchan online vásárlás még most is jól jön

A webáruházak és az online vásárlás minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot. Ebben nem csak az aktuális járványügyi intézkedések játszanak szerepet, hanem a kényelem és a biztonság iránti vágy is. Az Auchan rendkívül széles választékkal áll az érdeklődők rendelkezésére, és az ország egész területére vállalja a kiszállítást. Legyen szó élelmiszerről vagy tartós fogyasztási cikkekről, a megbízható szolgáltatást kínáló áruházlánc sokak kedvencének számít.

Egységes kiszállítási díjak a nem élelmiszer termékekre

A házhozszállítás kapcsán a legtöbben a költségek iránt érdeklődnek, hiszen korántsem mindegy, hogy mennyit kell a termék ellenértékén felül fizetni. Az áruház egységesítette a nem élelmiszer termékek kiszállítási díjait. Az áruházakban beszerzettekre azonos kiszállítási díjak vonatkoznak, mint a webes felületen megvásároltakra. Az Auchan 7 munkanapon belül vállal házhozszállítást, tulajdonképpen az ország bármely területére. A tarifák minden esetben a távolság, a rendelés mérete és súlya alapján kerültek meghatározásra. Minden esetben háztartási mennyiségekre vonatkoznak a díjak, és az Auchan weboldalán táblázatba foglalva tájékozódhatnak erről a vásárlók – írj a Penzkalauz.hu

Kisméretű elektronikai termékek szállíthatóak a legolcsóbban

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kisebb méretű elektronikai készülékek iránt nagy érdeklődés mutatkozik az Auchan áruházaiban. Nincs ez másként akkor sem, ha az online vásárlás a cél. Ha a csomag nem haladja meg a 40 kg-ot, akkor mindössze 990 forint a kiszállítás díja. A fényképezéshez használatos eszközök, a háztartási kisgépek, valamint az informatikai fejlesztéseket szolgáló készülékek egyaránt ebbe a csoportba tartoznak. A legtöbben kifejezetten ilyen eszközök iránt érdeklődnek, hiszen ezek azok, amelyek a kényelmet és az aktuális viszonyokhoz való igazodást szolgálják.

Lakásfelújítás az Auchan-nal

A lakásfelújítási támogatási rendszernek köszönhetően idén tavasszal rendkívül sokan döntenek a lakásfelújítás, korszerűsítés mellett. Ehhez az Auchan számos háztartási nagy gépet kínál, melyekkel kialakítható a kényelmesen használható, modern konyha, mosókonyha, fürdőszoba. A 80 kg-ot nem meghaladó eszközöket 4490 forintos költség ellenében szállítja házhoz az áruház. Az extra súllyal rendelkező termékek esetében ez 9990 forintra változik.

Tipikusan ilyennek számítanak a sport-fitnessgépek, a kandallók, vagy például a kerti ülőgarnitúrák. Ez utóbbiak kiemelt népszerűségnek örvendenek az otthon kényelmesebbé varázsolását illetően. Amennyiben raklapos kiszállítás a cél, akkor a szállítási költségek a súlynak megfelelően változnak. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy ha több különböző szállítási díjkategóriába sorolható termék is landol a kosárban, akkor a magasabb szállítási díj állja meg a helyét.

Az internetes vásárlás sorban állás és kényelmetlenségek nélkül kínálja a szükséges termékek korszerű beszerzésének lehetőségét. Az Auchan felhasználóbarát felülettel és szűrési lehetőséggel áll a vásárlók rendelkezésére, így könnyedén rátalálhat mindenki a számára megfelelő termékre.

A nagyobb körültekintést igénylő műszaki termékek között is egyszerű eligazodni, ráadásul az online felületek lehetővé teszik, hogy összehasonlító információkról tájékozódjunk, termékteszteket nézzünk, és így minden tudnivaló birtokában hozzunk döntést egy-egy nagyobb beruházásról. Az Auchan az online vásárlás biztonságát kínálja mindazok számára, akik a személyes jelenlét helyett inkább a biztonság e formája mellett döntenének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!