ingatlanbazár

2021.07.31. 11:30

A hét ingatlana: egy mediterrán tájat idéző kőház, Füreden!

99 millió forintért keres új tulajdonost a most következő, izgalmas lehetőségeket magába rejtő ház. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően garantált a nyugodt pihenés, de 8-10 perces sétával akár a Balaton is elérhető. Ön hogyan alakítaná át a berendezést a saját képére?

“Balatonfüred csendes, nyugodt kertvárosi övezetében, nyeles telken elhelyezkedő kőház eladó! Az ingatlan két összefüggő területből áll, 565 négyzetméter belterület + 1493 négyzetméter zártkert. Az 565 nm nagyságú, belterületi telek felső részében található a ház, mely alsó szintjén konyha, étkező és egy fél szoba található / 28 nm /, innen nyílik egy nagyméretű / bto 48 nm/ boros pince. Külön bejárat vezet az első emeletre, ahol előszoba, közlekedő, fürdőszoba, egy nagyobb / 17 nm / és egy kisebb / 8 nm / szoba kapott helyet. A ház szépen karbantartott, kő falazatú, fafödémes, a tető 4 éve lett felújítva.

Az ingatlan Lke 10-es övezeti besorolású, beépíthetősége 20 %, építménymagasság 4,5 M, igény esetén a ház bővíthető. Az ingatlanhoz tartozik egy 1493 nm nagyságú zártkert, mely ősfákkal, gyümölcsfákkal / dió, cseresznye, meggy, őszibarack/ beültetett. [...].”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!