vállalkozás

2021.07.22. 15:00

Minitréningek a Balaton partján

A Street Training Balaton immár második alkalommal várja az érdeklődő, nyitott fiatalokat és idősebbeket a móló melletti parkban július 24-én, szombat délután 13.30 és 18 óra között.

Rimányi Zita

A szervezők, a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület és a Flow Alapítvány tagjai vallják: „tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet”. A rendezvény célja: egymásra és tanulásra nyitott emberek összegyűljenek egy kellemes szabadtéri helyszínen, leüljenek másfél órára, és egy-egy témát úgy átbeszéljenek, hogy általa gazdagodjanak. A résztvevők idén is csaknem harminc kiváló, többségében Balaton-környéki trénertől – és természetesen egymástól – is meríthetnek tudást. A kilencven perces minitréningek 14 és 16 órakor kezdődnek. Akár a fűre leterített pokrócokon ülve beszélgethetnek a résztvevők. Szó lesz az eredményes kommunikációról családban és az üzleti világban, a stresszkezelésről és a vezetőket támogató kérdésekről.

Az érdeklődők választhatnak olyan csoportot is, ahol a fókusz a „reziliens”, rugalmas életvezetésen, vagy az emberi játszmák okos felismerésén és kezelésén alapul. A trénerek térítésmentesen vállalják a közreműködést, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat. A lényeg az inspirálódás. Ezáltal magukat és a másik embert is jobban megérthetjük, ami jobbá és szerethetőbbé teszi családi, munkahelyi és egyéb közösségeinket. A gyermekekre is gondolnak a szervezők: amíg anyu és apu kikapcsolódik, addig a kicsiknek és nagyobbacskáknak érdekes oktató-ügyességi játékokat kínál a Budapest School Veszprém csapata. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!