Álláshirdetés

2022.06.15. 22:31

Ügyfélszolgálati értékesítő -eladó

Ügyfélszolgálati értékesítő
 

A munkavégzés helyszíne: Veszprém

Az üzletünk Veszprémben található a belvárosban és közel 11 éve színesíti a partizni vágyók ünnepeit prémium minőségű parti kellékekkel, lufikkal. 

 

Rendszerető, szervezett és megbízható vagy, aki ügyesen eléri, hogy a dolgok határidőre elkészüljenek? Szereted az embereket és szeretsz kommunikálni velük? Fontos számodra, hogy egy ügyfélközpontú csapatban dolgozhass? Nem riadsz vissza 6.000 féle cikkszám/termék kezelésétől és barátságban vagy a számokkal?

Akkor ez a munkakör rád vár! De csak akkor, ha erős vágyat érzel, hogy fejlődhessél és új ismeretekre tehessél szert!

Garantáljuk, hogy rengeteg szuper kihívás, sokrétű kreatív munka és mindemellett sok-sok rutin feladat is vár rád, rengeteg érdekes és színes termékkel, izgalmas munkakörrel és a legjobbfej vevőkkel

Dolgoztál már kereskedelemben? Tudod mi az, hogy áruátvétel, bevételezés, készletnyilvántartás? Ha nem, akkor sem baj, mert mi megtanítjuk! Neked csak a lelkesedésedet, jó kommunikációs képességedet, vidám életszemléletedet, jó problémamegoldó képességedet és a mosolyodat :) kell magaddal hoznod!

A remek munkád eredményeként folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Ha nagyszerű eredményeid vannak, valamint úgy gondolod, hogy sikeres lehetsz ebben a munkakörben, és készen állsz egy dinamikusan fejlődő cégnek a tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk!

Küldd el önéletrajzodat egy motivációs levél kíséretében, amiben kifejted miért Te volnál a megfelelő személy.

 

Az önéletrajzodat és a motivációs leveledet az [email protected] e-mail címre várjuk 2022. június 30-ig bezáróan.

A Partydecor Lufi & Party Shop Csapata


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!