Kiemelt jelentőségű rendezvény

2024.03.07. 07:00

A Tankcsapda és a ValMar is fellép a pápai Agrárexpón

Idén májusban ismét megnyitja kapuit a Pápai Expó és Agrárpiknik. Május 9-én este koncertprogrammal indul az év legmenőbb agrárrendezvénye, majd – a hagyományokat folytatva – edukációs, pályaválasztási témákkal, szakmai és szórakoztató programokkal várják a látogatókat. A kétnapos rendezvényt a ValMar koncertje zárja.

Haraszti Gábor

A rendezvény mind helyben, mind az országos agrárszakma részéről kiemelt jelentőségű, több mint 25 éves múltjának köszönhetően jelentős hagyományokkal bír, és nemcsak Pápa város és térsége, hanem az egész régió lakosságát vonzza. A fókuszban évek óta, így 2024-ben is, a generációváltás áll, a kamarának nem titkolt célja, hogy a fiataloknak ezen a fórumon keresztül is megmutassa a mezőgazdaság, élelmiszeripar modern oldalát, megismertesse őket a szakmával, vonzóvá téve számukra azt.

Szakmai programok, kiállítók, koncertek várják a látogatókat
Fotó: Napló-archív

Mivel agrárrendezvényről van szó, szakmai programok, hasznos információk, gyakorlati bemutatók is az érdeklődők rendelkezésére állnak, lehetőség lesz új kapcsolatokat kiépíteni és a régieket ápolni. A fiatalabbak közül is mindenki korának, érdeklődésének és erőnlétének megfelelően választhat például a biliárdfoci, a teqball, a ninjapálya, az ugrálóvár vagy éppen a VR-élmények között, de lehetőség lesz kézműves-foglalkozáson is részt venni vagy benevezni egy arcfestésre. A szórakoztató élmények közepette aki megéhezik, biztosan talál kedvére valót a széles ételválasztékból. És végül, de nem utolsósorban, akik vásárfiát szeretnének hazavinni, azok végigjárhatják a termelői piacot és felfedezhetik az ott kínált csodákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!