Hatékony online és offline

2024.03.07. 08:00

Szakmai tréningeket szervez a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Hatékony online és offline értékesítés címmel térítésmentes szakmai tréningeket szervez mikro-, kis- és középvállalkozások részére Ajkán, Pápán, Tapolcán és Sümegen.

Szijártó János

Forrás: pexels.com

Amint azt megtudtuk, a tréningsorozat célja, hogy gyakorlatias módon bemutassa és megvizsgálja a sikeres online és offline értékesítési módszereket, eszközöket, stratégiákat, különös tekintettel az e-kereskedelem, a költséghatékonyság és a vásárlói élmény aspektusaira. Április 4-én, csütörtökön reggel 9 órától Ajkán a Kristály Hotelben, április 11-én, csütörtökön 9 órától Pápán a Hotel Villa Classicában, április 18-án, csütörtökön 9 órától Tapolcán a Hunguest Hotel Pelionban, április 25-én, csütörtökön 9 órától pedig a sümegi Hotel Kapitányban tartják a szakmai tréningeket. 

A résztvevők több más mellett az e-kereskedelemről és az online piacterek szerepéről, az online és offline értékesítés előnyeiről, az offline értékesítés alapelveiről és jellemzőiről, a helyi boltok és üzletek szerepéről hallhatnak. További téma lesz a vásárlói élmény és ügyfélkapcsolat építése, a költségek, a költséghatékonyság, az online térnyerés és annak hatása az offline értékesítésre, az online és offline értékesítés kombinálása, és persze a vállalkozásoknak ajánlott lépések és megoldások is terítéken lesznek. A tréningen való részvétel térítésmentes, feltétele csupán a rendezett kamarai hozzájárulás és az előzetes regisztráció, a kamara oldalán elérhető online jelentkezési lap kitöltésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!