illegális internethálózat

2018.04.15. 13:15

Térfigyelő kamerák antennáit lopta el egy férfi Balatonfőkajáron

A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy 38 éves tatai férfi ellen indított nyomozást.

Fotó: rendőrség

A police.hu információi szerint 2017. január 5-én érkezett bejelentés arról, hogy Balatonfőkajáron a térfigyelő kamerarendszer adattovábbító antennáit ismeretlen személy eltulajdonította. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy hasonló módszerrel tűnt el Szabadbattyánról és Csákvárról is ugyanolyan antenna. A nyomozók látókörébe került egy tatai férfi, akit 2017. február 15-én elfogtak, előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: rendőrség

A 38 éves férfinál tartott házkutatás alkalmával a nyomozók megtalálták az eltulajdonított antennákat, mellyel a gyanúsított illegális internethálózatot működtetett.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az A. Gábor ellen kisebb értékre üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal folytatólagosan elkövetett lopás bűntett és információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal adta át az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!