szóváltásból dulakodás

2018.09.08. 09:58

Halállal végződött a verekedés Badacsonyban (frissítve)

A rendőrök két személyt állítottak elő.

Kovács Erika

Ebben a parkolóban történt a szörnyű eset, ahová be akart hajtani a két, BMW-s fiatal

Fotó: Kovács Erika/Napló

A police.hu információi szerint 2018. szeptember 8-ára virradó éjszaka Badacsonyban két társaság tagjai között szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek, melynek során egy személy életét vesztette.

Fotó: rendőrség

Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. Az eset kapcsán a rendőrök két főt állítottak elő.

FRISS: Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens munkatársunknak elmondta, a nyomozás jelenlegi adatai alapján 2018. szeptember 8-án hajnali fél kettőkor Badacsonyban, az Egry sétány és a Park utca kereszteződésénél levő parkolóban két, harmincas korosztályt képviselő társaság tagjai között szóváltás alakult ki, majd dulakodni kezdtek, miközben egy férfi életét vesztette.

Az eset kapcsán a rendőrök két személyt előállítottak és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ebben a parkolóban történt a szörnyű eset

Helyszíni információnk szerint egy badacsonyi parkolóban, a szüreti rendezvényen szórakoztak a fiatalok. Oda, egy behajtani tilos táblánál akart bemenni két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi BMW-vel, mire a társaság arra kérte őket, ne hajtsanak be. A két férfi erre dühös lett, köztük és a társaság között vita, majd dulakodás alakult ki, miután egy 37 éves balatonfüredi férfi a helyszínen meghalt. Az illető újraélesztését egy férfi megkezdte, amit a mentősök folytattak, de sajnos nem tudták megmenteni a fiatalember életét.

Kóczián Géza, a tapolcai biztonsági cég tulajdonosa azt mondta, aznap este öten voltak szolgálatban. Vele együtt hárman rohantak hajnalban a helyszínre, és visszatartották a két férfit a rendőrök kiérkezéséig, akik el akarták hagyni a helyszínt. Közben az egyik biztonsági őr megkezdte a megvert férfi újraélesztését. – A két menekülő férfi az autóban fegyvert, illetve ennek látszó tárgyat rántott rám, akkor, hogy magamat védjem, spray-t fújtam feléjük, mondta a cégvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!