karóval ment neki

2018.12.10. 08:40

Nem szolgálták ki, szétverte a tulajdonos autóját

Garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás egy 65 éves herendi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

police.hu

Fotó: police.hu

Az eljárás adatai alapján egy herendi szórakozóhelyen italozott 2018. november 29-én a délutáni órákban egy 65 éves helyi lakos. Ittas állapotára tekintettel a vendéglátóhely tulajdonosa már nem szolgálta ki szeszes itallal, hanem kitessékelte őt az üzlethelyiségből. A gyanúsított felvett az épület előtt a földről egy fakarót és többször ráütött az üzletvezető ott parkoló gépkocsijára, melynek során a visszapillantó tükrét is megrongálta. A cselekménnyel okozott kár meghaladta az ötvenezer forintot. A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!