garázs és lakóépület égett

2019.01.03. 07:26

Ajkán és Berhidán is riasztották a tűzoltókat szerdán este (frissítve)

Ajkán egy garázs, Berhidán egy családi ház tetőszerkezete kapott lángra szerdán késő este.

Kovács Erika, VMKI

Forrás: illusztráció

Teljes terjedelmében égett egy garázs Ajkán, a Lakos János utcában – adja hírül a katasztrófavédelem. A lángok átterjedtek a melléképületben levő Skoda Fabia típusú autóra is, ami szintén kiégett. A helyszínre az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral elfojtották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek a helyszínen.

Olvasónk fotója az ajkai tűzről

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete Berhidán, a Kiskovácsi utcában. A tűzesethez a balatonfűzfői és a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd megkezdték a tűzoltási utómunkálatokat. A ház lakóihoz a mentőt is kihívták.

Munkatársunk friss információi szerint Berhidán a családi házban lakó anya hét hónapos gyermekével menekült a tűz elől, szerencsére nem sérültek meg. Az apa dolgozott, ezért nem volt otthon. Albérletben laktak a házban, azt mondták, hogy később szerették volna megvásárolni az épületet, ami lakhatatlanná vált, mindenük odaveszett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!