Drágán megfizettek a szexért

2019.04.02. 11:27

Pórul jártak a nő kuncsaftjai Veszprémben

Indítványozta a Veszprémi Járási Ügyészség többrendbeli lopás bűntette miatt egy 19 éves nő letartóztatását, aki közreműködött abban, hogy vendégei autóiból az értékeket megszerezzék, közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

Kovács Erika

A gyanú szerint a fiatal nő rendszeres haszonszerzés miatt elhatározta, hogy ügyfeleket fogad, akiknek szexuális szolgáltatást nyújt. Miközben vendégét a fürdőszobába hívja, figyelmét eltereli, társa a kuncsaftja ruhájából az autó kulcsát kiveszi, az autót átkutatja, az értékeket ellopja, majd a kulcsot visszaviszi, az ügyfél pedig a lopást már csak a távozás után veszi észre.

A nő Veszprémben és Székesfehérváron az említett módszerrel négy illetőt károsított meg, egyikük viszont észrevette a bűncselekményt. A férfi a szobába visszatérve látta, hogy ruhája másként van letéve, ezért ellenőrizte a nadrágzsebét. Amikor észrevette, hogy a kulcs hiányzik, az autóhoz szaladt, amelyben két ismeretlen férfi tartózkodott. Ők a férfi pénztárcáját addigra megszerezték, amikor észrevették az illetőt, kiugrottak az autóból és elfutottak. A jármű több mint 300 ezer forint értékű indítókulcsát is magukkal vitték.

A nyomozási bíró az ügyészi indítványnak helyt adott, és a gyanúsított letartóztatását a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, meghiúsítása, a bűnismétlés veszélye miatt egy hónapra elrendelte. A végzés a gyanúsított és a védő fellebbezése miatt nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!