bűncselekmény gyanúja nem merült fel

2019.06.24. 15:41

Megtalálták a lábhoz tartozó holttestet Mezőlaknál

A település határától mintegy egy kilométerre került elő az az emberi tetem, amely a korábban előkerült lábhoz tartozik.

Marton Attila

Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, június 14-én találtak emberi alsó lábszárat a település külterületén. Ezután napokig keresték a holttestet, azonban nem került elő. Egészen péntekig, ekkor egy szolgáltató munkatársai optikai kábelfektetéshez készítették elő a terepet, amikor egy nádasban, egy méter mély árok alján megtalálták a holttestet, mondta el kérdésünkre Nagy Gábor, Mezőlak polgármestere.

Hozzátette, a tetem mintegy hatvan méterre volt a korábban előkerült lábtól. Az elhunytnál ott voltak a személyes iratai, amiből kiderült, nem helyi vagy környékbeli lakos holttestét találták meg. Úgy tudjuk, a tetem már több hónapja lehetett ott a nádasban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kérdésünkre annyit közölt, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, az ügy körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Nagy Gábor elmondta, az utóbbi másfél hétben rányomta a bélyegét a település hangulatára a tragikus eset, és több elmélet is napvilágot látott az üggyel kapcsolatban. A polgármester megjegyezte, a holttest előkerülése után a község élete visszatér a megszokott kerékvágásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!