kigyulladt a motorkerékpár

2019.10.19. 15:26

Meghalt a motoros, aki traktorral ütközött Diszelnél (frissítve)

Meghalt a motoros, aki egy traktorral ütközött a 77-es főúton, a Tapolcához tartozó Diszel közelében szombaton kora délután.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

Egy traktor és egy motorkerékpár ütközött össze 2019. október 19-én 14 óra 40 perc körül a 77-es számú főút 40. kilométerszelvényében, Tapolca külterületén – tudtuk meg a rendőrségtől. A motoros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A 36 éves küngösi férfi egyedül közlekedett Yamaha típusú motorkerékpárján Tapolca felől Monostorapáti irányába, amikor az előtte haladó traktornak ütközött.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A katasztrófavédelem közlése szerint a motorkerékpár kigyulladt az ütközés következtében. A tapolcai önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat.

Fotók: rendőrség

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Monostorapáti felől érkezőket Hegyesd irányába terelik, a Tapolca felől közlekedőket Tapolca-Diszelnél visszafordítják.

18.08: A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!