egy másik autóban is kárt okozott

2020.01.10. 10:33

A villanyoszlop állította meg az ittas sofőrt Külsővaton

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 34 éves merseváti sofőrrel szemben folytatott.

Fotó: rendőrség

A merseváti férfi személygépkocsival közlekedett Külsővaton a 834-es számú főút irányába 2019. november 1-jén a kora reggeli órákban, amikor járműve jobb elejével egy, az út szélén szabályosan parkoló személygépkocsi bal hátuljának ütközött – adja hírül a police.hu.

Fotó: rendőrség

Ezt követően továbbhajtott adatai hátrahagyása nélkül, majd pár száz méterrel arrébb egy balra ívelő kanyarban az autóval az úttestről letért, és az árok partján található villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Fotó: rendőrség

A rendőri intézkedéskor gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a sofőr ittas állapotban vezetett, ezért mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!