24 óra rendőri intézkedései

2020.05.20. 11:00

Ittasan vezette a munkagépet egy pápai férfi

A pápai járőrök kedden 13 órakor Pápa belterületén igazoltattak egy munkagéppel közlekedő 59 éves helyi sofőrt.

Fotó: archív

Az intézkedés során a férfival szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, így a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából – adja hírül a police.hu. A sofőrrel szemben büntetőeljárás indult ittas járművezetés miatt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenkét személyt állított elő, köztük tízet bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre, ittas járművezetés miatt egy sofőrrel szemben intézkedtek.

A védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Kormányrendeletben meghatározottak megszegése miatt 2020. május 4. 0 óra és 2020. május 17. 24 óra között a rendőrök Veszprém megyében 7 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 2 szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!