minden előzmény nélkül

2020.05.20. 16:00

Várpalotai vendéglátóhely előtt ütlegelte ismerősét egy férfi

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 47 éves helyi lakos ellen folytatott.

Egy várpalotai vendéglátóhely alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre 2020. május 3-án 14 óra körül, hogy az épület előtt két személy összeverekedett – adja hírül a police.hu.

A járőröknek a sértett elmondta, hogy ismerőse minden előzmény nélkül szidalmazni, majd ütlegelni kezdte őt. A helyszínre érkező járőrök a 47 éves várpalotai bántalmazót a helyszínen elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. a férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!